Workshop met Smaak van Waas: Van speltmeel tot belegde boterham- Volzet!
Niets smaakt zo lekker als lokaal en zelfgemaakt! Dus gaan we aan de slag met lokale speltmeel van het Waasland! We kneden ons eigen brood, maken een notenburger en een spread met lokale producten en proeven het ’s middags tijdens een gezellige lunch!
De lesgever is ambachtsman Luc de Boey, die in zijn bakkerij brood en veel ander lekkers verkoopt met ingrediënten uit het Waasland. Hij maakt ook deel uit van het collectief Smaak van Waas, dat een webshop opende met lokale producten.
Wat neem je mee?
- keukenhanddoek
- keukenweegschaal
- ronde kom van ½ a 2 l
- schort
Je inschrijving is volledig na storting van 5 euro op rekeningnummer BE19 0012 1876 7412 van Solidagro, met de melding "Workshop Speltbrood" en je naam. Met een kansenpas betaal je 1 euro. Breng dan je kansenpas mee naar de activiteit.
Locatie: Stationsstraat 61, Sint-Niklaas
We hebbben het maximale aantal deelnemers voor deze activiteit bereikt! Heb je toch nog een vraag, stuur een mailtje naar katlijn.blonde@solidagro.be.